Werkwijze

Telefoon

Telefonisch of beeldbellen hebben we een korte kennismaking. We bespreken wat jouw knelpunten zijn. Waar je tegenaan loopt en wat je van mij verwacht. Als je hulp van mij bij jou thuis wilt, bespreek ik de mogelijkheden met je. Hierna plannen we een afspraak voor bij jou thuis.

Kennismaking

Het kennismakingsgesprek is gratis. In 1 uur maken we bij jou thuis kennis met elkaar. Zo krijg ik een goede indruk van de huidige situatie. We bespreken samen waar je hulp bij nodig hebt. Zie jij het zitten om met mij samen te werken, dan maken we een werkafspraak van 3 uur. Na 3 uur heb je echt al zichtbaar resultaat. Je ontvangt meteen praktische tips en opruimadvies van mij, waar je direct mee aan de slag kunt.

Gaan we samen aan de slag gaan? Dan ontvang je nu 15% korting bij het maken van onze eerste Opruim & Vastgoedstyling afspraak!

Opruimafspraak

Nu gaan we praktisch en stap voor stap aan de slag. Tijdens het opruimen maak je zelf de keuze of je spullen wilt bewaren, weggeven of weggooien. Ik help je hierbij  om de juiste keuzes te maken. Tijdens het opruimen geef ik je praktische opruimtips, die we meteen kunnen toepassen. Zo leer ik je meteen hoe je overzicht krijgt en kunt houden.

Voordat we echt samen aan de slag gaan, bespreken we eerst met welke ruimte je wilt gaan starten met opruimen en ordenen. Vind je het lastig om een keuze te maken? Ik begeleid je hierin. We gaan altijd uit van jouw wensen en voorkeur. Jij maakt de beslissing.

De spullen die je weg wilt doen, neem ik voor je mee en breng ze naar de kringloop of een andere besproken bestemming. Na afloop ontvang je opruimtips die persoonlijk op jou gericht zijn.

Na het opruimen

Aan het einde van de afspraak gaan we samen bespreken hoe het is gegaan. Je kunt zelf aangeven of je voldoende kennis, vaardigheden en zelfvertrouwen hebt gekregen om zelf door te gaan met opruimen en ordenen. Als je mijn hulp nog nodig hebt bij het opruimen en ordenen maken we een nieuwe vervolg afspraak.

Professional organizer Etten-leur

Nazorg

Na ongeveer 3 weken neem ik telefonisch contact met je op om te vragen hoe het met je gaat. Vragen die je hebt beantwoord ik meteen. We bespreken ook of je nog meer coaching of advies nodig hebt. Dit kan op afstand via telefoon, beeldbellen, e-mail of app contact. Wil je nog een keer samen met mij bij jou thuis aan de slag, dan plannen we een nieuwe opruimafspraak in. Je mag altijd contact met mij opnemen voor vragen en advies. Bel, mail of app mij gerust.

Privacy

Als opruimcoach besef ik dat ik in jouw huis kom en al je spullen zie. Ik werk daarom ook volgens de gedragscode van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO). Dit houdt in dat ik discreet, respectvol en vertrouwelijk omga met mensen, situaties en spullen die van jou zijn. Daarnaast ga ik vertrouwelijk om met je persoonlijke gegevens.