Over Astrid

Welkom! Mijn naam is Astrid Liebregts (1974), ik ben getrouwd en ik heb 2 zonen. Ik werk als medewerker klantencontacten bij een woningcorporatie. Mijn hobby’s zijn: uitjes met gezin en vriendinnen, wandelen, hardlopen, lezen en creatief bezig

Vanuit mijn sociale betrokkenheid help ik anderen graag op weg en kom ik tot oplossingen. Daarnaast ga ik praktisch met veel enthousiasme en gestructureerd te werk. Ook deel ik graag mijn kennis met andere. Een opruimcoach die weet van aanpakken. Als opruimcoach geef ik de  klant een tevreden, voldaan en blij gevoel. De klant is trots op zich zelf wat we samen in één opruim afspraak al bereiken met opschonen, ordenen en sorteren van spullen. 

De laatste jaren merk ik dat er steeds meer mensen problemen hebben met ordenen en opruimen van spullen en dat het helemaal niet vanzelfsprekend is dat iedereen dit zelfstandig kan.

Van mijn moeder heb ik geleerd om altijd eerst spullen op te ruimen voordat je met iets anders gaat starten. Dit doe ik nu ook in mijn eigen gezin, maar met 2 pubers wil dit natuurlijk ook niet altijd lukken.

Ik houd daarom ook van een opgeruimd huis. Ben altijd bezig met opruimen, spullen ordenen, plannen en structuur aanbrengen in mijn huis en huishouden. Dit doe ik altijd op een praktische manier.

Op het werk houd ik het ook altijd graag geordend. Een geordend en gestructureerd huis, huishouden en werkplek geeft mij rust. Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd.

Het idee om anderen te helpen met opruimen, ordenen, organiseren en structureren, maakt mij enthousiast en geeft mij veel energie.

In 2020 besloot ik de opleiding tot Professional Organizer te volgen bij Els Jacobs van De Huishoudcoach®. In september 2020 heb ik mijn certificaat ontvangen. Tijdens deze opleiding heb ik geleerd dat je met kleine stapjes grote resultaten kunt bereiken.

Ik ben er zo enthousiast over geworden dat ik ben gestart met mijn eigen onderneming Opruimen met Astrid.  

Opruimcoach Etten-Leur